Descargar EBOOK Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma autor JOANA ZARAGOZA GRA gratis online


Descargar EBOOK Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma autor JOANA ZARAGOZA GRA gratis online Título Del Libro: Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma
El autor del libro: JOANA ZARAGOZA GRA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 18.56 Mb
El editor: AROLA
ISBN 13: 9788494063749

Read full description of the books:Fins no fa gaire, es veia el món clàssic des d’una mirada androcèntrica, en què el paper de la dona quedava molt desvirtuat. Afortunadament, cada vegada són més els estudis que intenten demostrar que, si bé la dona no va gaudir a Grècia i a Roma dels mateixos privilegis que els homes, el seu paper en aquestes societats va ser bastant més rellevant que el que ens transmeten alguns autors clàssics. Per què es creen unes determinades històries mítiques? Quins eren els rols i els espais de les dones? En quin moment de la història grega i romana van passar de l’oíkos, espai privat, a la polis, espai públic? Aquestes i altres preguntes troben resposta en el volum que ara teniu a les mans. Les i els investigadors ens endinsen en aquest món clàssic que, tot i estar molt allunyat cronològicament, ens és molt proper a causa de la pervivència d’una ideologia i d’un poder patriarcal que ens ha quedat com a llegat. Aquest llibre ens ajuda a comprendre el món actual, ens fa paleses les nostres arrels culturals i ens dóna una mirada diferent sobre les dones del món grec i romà que esperem que ajudi a retirar el vel d’incertesa i mite amb què durant molts anys han estat embolcallades.


El autor es JOANA ZARAGOZA GRA escribió un interesante libro titulado Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma. El libro de la publicó la editorial AROLA, y en este momento por el libro de Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma PDF ISBN (9788494063749) es necesario pagar 22.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOANA ZARAGOZA GRA, que te pueden gustar, igual que el libro de Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma PDF
Descargar en EPUB Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma EPUB
Descargar en DOC Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma DOC
Descargar en TXT Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma


Iker

yo no entendí

Juan

Es necesario leer cada

Carmen

Un fascinante libro!

Marcos

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Martina

El libro gustó más que el anterior
Añadir comentario
Descargar EBOOK Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma autor JOANA ZARAGOZA GRA gratis online

PDF: mulieres-mirades-sobre-la-dona-a-grecia-i-a-roma.pdf Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma PDF
EPUB: mulieres-mirades-sobre-la-dona-a-grecia-i-a-roma.epub Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma EPUB
DOC: mulieres-mirades-sobre-la-dona-a-grecia-i-a-roma.doc Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma DOC
TXT: mulieres-mirades-sobre-la-dona-a-grecia-i-a-roma.txt Mulieres: mirades sobre la dona a grecia i a roma TXT